ofksliven-lokoНа 10 януари футболистите на ОФК Сливен ще започнат подготовка за пролетния полусезон. По всяка вероятност първите тренировки ще се водят от треньорът на юношите Димчо Ненов и почетният президент Йордан Лечков.
“Още нямаме договорка с треньор, който ще поеме представителния ни отбор”, каза футболният шеф, като не потвърди информацията, че Филип Филипов е вариант за наставник в града под Сините камъни.

Лечков каза, че отново ще се разчита на футболисти от местната школа, но ще има и нови попълнения от Етрополе.

“С Етрополе имаме добри отношения. Партнираме си с тях през последните години. Техни футболисти идват при нас да играят, ако отново се договорим ще дойдат двама или трима. Ние сме отворени за всякакъв тип футболисти, но вече на по-различни условия. Оттук нататък  влизаме в режимпоказваш, доказваш и тогава получаваш”, категоричен е Лечков, като поясни, че племенникът му Иван Стоянов отново си е футболист на “Алания".

“Иван Стоянов си има договор с “Алания”. Водят се преговори, но самият клуб има интерес да го трансферира. Има предложения, но като се подписват договори те се подписват  да се изпълняват и да се развалят. Винаги е така”.