Ямуков„През седмицата се пошегувах с момчетата, че е крайно време да направим един банкет и късметът да ни споходи отново”, каза един от най –опитните футболисти на „Сливен” Владислав Ямуков.

“Събрахме се, гледахме един мач, почерпихме се и резултатите са налице. Досега имахме само три гола, а срещу „Видима” цели шест. Мисля, че трябва да го превърнем в традиция” добави още футболистът.
Сърцатият халф, който е барометър за изявите на „войводите” бе категоричен , че няма нищо случайно в убедителния успех на „Сливен”.
„Oт началото на сезона играем добре ,но поради различни причини ни преследва малшанс. Доволен съм , че вкарахме доста голове, защото малко повече самочувствие не ни е излишно. Собствената си игра не искам да коментирам , но вижте какво правят младите Иван Коконов, Валентин Веселинов, Явор Иванов, Николай Димитров…Те са бъдещето на „Сливен”. За клубове като нашия е много важно отдолу да идват талантливи юноши”.

Ямуков поясни още, че травмата му отшумява и се надява в най-скоро време да се завърне на терена.

“Функционално все още не съм добре, но постепенно ще настигна в подготовката останалите момчета от отбора”, коментира Ямуков.

 

Юрий Димитров