Катя ДуневаВ този сезон Мисис България 2008  Катя Дунева няма време за почивка. Постоянно е по конни състезания и усилено се готви за турнира „Свети Георги”, а в началото на септември ще участва в Балканиадата по конен спорт, домакин на която тази година ще е град Пловдив. За почитателите си отдели мунути за интервю.
- Каква козметика използваш или с какви по-специални процедури се поддържаш?

Преди 2-3 години имах проблеми с кожата на лицето – появиха ми се пъпки. Консултирах се с всички известни дерматолози в София и открих една комбинация от немска медицинска козметика – гел за измиване, тоник, лосион, които ми действаха много добре. За един месец лицето ми се изчисти, но не смея да слагам нищо, без да се консултирам, защото кожата ми е деликатна. Използвам само крем за лице „Шанел”, но винаги го купувам от чужбина. Установих, че има разлика с това, което се предлага у нас. Не е същото качество. За коса сменям различни шампоани. Когато бях в Америка на Световния конкурс за красота през 2008 г. ни заведоха в лавандулова плантация. Пробвах техни шампоани и балсами с лавандула. Оттогава всяка година си поръчвам оттам.

- Ти нямаш нужда от диети, все пак имаш ли някакви ограничения в менюто?

Спортувам активно. Яздя по три коня на ден и слизам от седлото мокра от пот. Въпреки това през ден вечер ходя на фитнес. При такова натоварване каквото и да ядеш, няма как да напълнееш. Не ям тлъсто месо, но обичам спагети и френски сирена, които са много калорични. Ям дори картофи, ориз и пица.

- Какво ти е отношението към пластичната хирургия?

Пластичната хирургия има място, но само като коректив и ако наистина се налага да се направи. Не от каприз, не и без мярка. Ако бюстът е неестествено малък и не отговаря на пропорциите на тялото, няма нищо лошо в това да се увеличи. Но с мярка. Най-красивото обаче може да го даде само природата. Не може всички да бъдат красиви. Може да ни се иска, да се опитваме, ама няма как всички да приличат на Анджелина Джоли, а и не е нужно. По-добре е да разчитат на други качества, не толкова на визията си. Много е съблазнително да идеш на фризьор и да си надуеш устните със силикон, ама е и много опасно.

Последна промяна (Неделя, 22 Август 2010 13:49)