Калина КрумоваДепутатката от „Атака“ Калина Крумова най-вероятно от есента по-рядко ще се появява в парламентарната зала. Причината е, че брюнетката ще кърши снага в новото шоу по Нова телевизия Bailando. А както знаем тренировките изискват доста време в залата.

Калина Крумова съвсем няма да е единственото политическо лице в шоуто. Сред конкурентките й ще бъде младоженката Юлиана Дончева, която е член на партията „Новото време.“ Двете дами ще трябва дa внимават какво ще правят и говорят в и извън дансинга, тъй като срещу тях ще се изправи известната с острия си език журналистка Маргарита Михнева,

От своя страна Мира Добрева сподели, че е получила предложение за работа от националната телевизия и от Нова тв. Тя обяви, че от Нова я канят за водеща на риалити предаването, което тръгва от есента – Bailando. Мира Добрева не пожела да разкрие в какво амплоа ще се изявява в БНТ1, тъй като нямала право да говори. Блондинката обаче е категорична, че много сериозно ще обмисли кое от двете предложения да приеме.