Nosht_na_zvezdite19Александра Начева спечели конкурса в категория „Спорт“ в oсмото издание на годишните награди на фондация „Енчо Керязов“. 
Олимпийската и световна шампионка в тройния скок получи наградата си по време на грандиозния спектакъл „Нощ на звездите“. Статуетката й беше връчена от олимпийската шампионка от iгрите в Сидни, в същата дисциплина Тереза Маринова.
Освен пластиката младата и талантлива спортистка получи от дарителите на фондацията парични награди на стойност 5000 лева, раница и ваучери за камера GoPro, както и  за едногодишен абонамент за фитнес.

Парични и предметни награди получиха и подгласниците на лекоатлетката – Едмонд Назарян - бронзов медалист по борба от Олимпийските игри в Буенос Айрес  и Мартин Димитров - сребърният медалист от световното първенство по скокове на батут.

В областта на образованието комисията отреди приза на Борис Антов от София, а в сферата на изкуството, безапелационен победител бе тромпетиста Георги Грозев от Пловдив. Младият виртуоз за втори път грабва отличието, като тази година впечатли журито с първата награда спечелена в родината на джаза - САЩ.

150 артисти, 30 танцьори и оркестър от 60 музиканти под ръководството на Левон Манукян се качиха на сцената и сътвориха най-грандиозният спектакъл в осемте издания на „Нощ на звездите“ до сега.

Пълната до краен предел „Арена Армеец“ се наслади на изпълненията на победителите от последния фестивал в Монте Карло – дуо Щауберти, на най-пластичният човек в света Александър Батуев, клоунът на клоуните Давид Ларибле, на най-бързите трансформисти света - Дуо Минасови, както и на едно от най-красивите балерини от Мулен Руж – Емили Кинч и много други световни артисти./БНР