BTV_LOGOбТВ свали цените за Булсатком. Новата оферта към сателитния доставчик ще важи до 21 януари. Това става ясно от съобщение на Управителния съвет на медията.

"С цел преодоляване на негативните последици за над милион наши зрители, ръководството на bTV Media Group изпрати ново предложение за продължаване на договора с Булсатком. Предложението съдържа възможно най-добрите ценови условия, при които медията може да продължи да създава качествени български сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино и спорт, което представя на зрителите сега", пише в изявлението.

От телевизията се надяват, че до понеделник кабелният оператор "ще оцени направените отстъпки и преференциални условия, и от своя страна също ще намери резерви, за да организира разпространението на каналите на bTV Media Group, без  да увеличи цената на услугата си за крайните абонати".

"При споразумение в посочения срок, милионите наши зрители, които в момента са ощетени, ще получат сигнал във възможно най-краткия технологичен срок", обещават още от бТВ.