Plamen_Krumov_SDS_21_RRЛидерът на СДС – Сливен Пламен Крумов приема като чест и огромна отговорност, номинацията си за листата на коалиция ГЕРБ- СДС  в предстоящия парламентарен вот. В предизборната битка влиза за по-добро бъдеще за Сливен и региона.  С годините е доказал, че успешно съчетава бизнеса си с всички останали дейности, с които се захваща.
Той е основател и собственик на футболната школа „Сините камъни” и е втори мандат общински съветник, след като успя в преференциалния вот. За да бъде успешен, разчита на своите близки, с които гради доверие през годините.
Не го плаши и новото предизвикателство. Вярва в успеха, затова се захваща и с политиката.
Определя себе си като щастлив с приятелите, които винаги го подкрепят.

В неговата ФА „Сините камъни” вече седем години се обучават деца и юноши, а отборите на клуба мерят сили с най-добрите в страна. Щастлив е, че от създаването на школата работи с треньори, които и до днес са останали в Сливен и допринасят за  популяризирането на футболния клуб.
Успехът не закъснява. Най-голямата гордост към момента е, че футболист от школата е подписал професионален договор с мъжкия отбор на „Ботев” Пловдив.Това е младата надежда Пламен Цончев, национален футболист на България при юношите. Още двама от възпитаниците на „Сините камъни” са с парафирани договори с други отбори в страната.

„Спортът ме е научил винаги да вярвам в успеха. Трудно е, но с воля се постига”, споделя бившият капитан на Черноморец (Бургас).

Още от Пламен Крумов чуйте на https://darikradio.bg/plamen-krumov-pred-novo-predizvikatelstvo.html