otbor_kriminalistiКриминалистите на сектор „ПКП” са шампионите в турнира по футбол за купата на ОДМВР-Сливен

Отборът на Топ криминалистите спечели турнира по футбол на малки врати за купите и наградите на Директора на ОД на МВР-Сливен, който се  проведе по повод професионалния празник на МВР-5 юли.

В оспорван  мач, игран на игрището на спортен комплект „Тангра” в Сливен, отборът на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” към ОД на МВР-Сливен се наложи над отбора на група „Охрана на обществения ред” при РУ-Сливен. Те победиха миналогодишния носител на купата при изпълнение на дузпи, след като срещата завърши с резултата 0:0 в редовното време.

На трето място остана отборът на участъци „Запад” и „Петолъчка”, който победи криминалистите на РУ-Сливен с 5:1.

Купата на шампиона и медалите на победителите ще бъдат връчени от директора на ОД на МВР-Сливен старши комисар Димитър Величков на тържественото събрание по повод професионалния празник на МВР.

Следващият турнир от спортните събития, предшестващи професионалния празник на МВР, е по тенис на маса и започва от 19 юни. Той стартира от 10,00 часа в залата на ул.”Дели Ради”  в квартал „Даме Груев” в град Сливен. Участниците са  от различни структурни звена като ПБЗН, БОП, РУ-Сливен, Миграция и други.