GERB_POCHISTVANE_18За поредна година ГЕРБ-Сливен участва в кампанията "Да изчистим България заедно" и се включи в почистването на ПП "Сините камъни". 
15 септември бе определен за почистване на обществени места в цялата страна. Сборният пункт беше на Долната лифтена станция и бяха почистени кътовете за отдих, туристическите пътеки към Карандила, както и коритото на потока под Халката.
От Община Сливен раздадоха чували и ръкавици на всички участници в акцията по почистване. От ГЕРБ Сливен се включиха председателят на общинската организация Здравко Костадинов, председателят на Общински съвет - Димитър Митев, общински съветници и членове на партията. В акцията участваха и младежите от МГЕРБ. „Трябва да се научим да пазим природата и местата, които се използват за отдих и спорт. Призоваваме всички да почистват отпадъците си всеки ден, а не само в дни като този“, коментира Здравко Костадинов. Кампанията „Да изчистим България заедно” е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България по - чиста. От създаването на кампанията до сега ПП ГЕРБ – Сливен е редовен участник в инициативата.