domashni_jivotniМеждународният ден на приятелството, обявен от Общото събрание на ООН, се отбелязва днес - 9 юни. По този повод организираме конкурс за снимка с най-верните приятели – домашните любимци. Те са лоялни и предани към стопаните си. Не се интересуват от раса, пол или финансовото ни състояние. Точно това е тайната на истинското приятелство, за което няма граници. Мъдрите хора казват – „Дайте сърцето си на домашния любимец и той ще ви даде своето“. Колко хора могат да Ви обещаят същото, да Ви накарат да се чувствате единствени и специални?

Вашият домашен любимец е красив, забавен, сладък, умен ..... Покажете ни го като се включите в конкурса "Моят домашен любимец"!

Запознайте ни с Вашия любим приятел, с когото споделяте радостните и тъжните моменти в живота си, който Ви познава, разбира и Ви е безрезервно предан.

Може да се включите в конкурса като ни изпращате снимки на Вашите любимци - куче, коте, папагал, костенурка, рибки и всяко друго скъпо за Вас същество, за което се грижите на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на viber на номер 0884 800 166.

Снимките ще бъдат публикувани на страницата на ПП ГЕРБ – Сливен - https://www.facebook.com/gerb.sliven.

Гласуването ще става чрез бутон "Харесва ми" и коментар под снимката.

Всички участници в конкурса ще бъдат наградени!

А петте снимки, събрали най –много харесвания, ще получат големите награди!

Снимки може да се изпращат от днес, а победителите ще бъдат обявени на фейсбук страницата на ПП ГЕРБ – Сливен на 5 юли!