CSKA_STADIONЦСКА пусна в продажба билетите за първия домакински мач от груповата фаза в турнира Лига Европа. "Червените" срещат румънския ЧФР Клуж слеващия четвъртък на Националния стадион. 30% от капацитета му ще може да бъде запълнен. Това означава, че около 12 000 зрители ще подкрепят отбора на Стамен Белчев.

В официалния сайт на "червентие"пише:

"Клубът изказва огромни благодарности на Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта, които разрешиха капацитетът на Националния стадион „Васил Левски“ да бъде зает до 30% за мача с ЧФР Клуж, съгласно указанията на УЕФА.

В тази връзка Ви информираме , че ЦСКА подписа договор за партньорство със софтуерната платформа URBO, която ще бъде ангажирана с разпространението на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа.

Сътрудничеството включва продажба на билети на каса, чрез платформата на компанията и нейните парнтньори, социалните мрежи на ЦСКА, а в момент на разработка е проект за мобилна апликация на клуба.

В продажба вече са пропуските за първата среща на 22 октомври с румънския шампион. Както вече обявихме, всички картодържатели ще получат СМС с уникален код, който им осигурява в рамките на следващите три дни предимство да закупят по 2 билета с 10% отстъпка от цената. В съобщението на мобилния телефон ще има прикачен линк и след съответната регистрация те ще могат да си ги поръчат онлайн. Тези, които желаят, ще могат да си вземат билетите и на място на долупосочените каси при представяне на уникалния код. За улеснение се дава възможност един привърженик да закупи и полагащите се билети за своите приятели, стига да представи техните кодове. Опцията ще приключи до 23:59 чaса в петък, след което невзетото количество ще бъде пуснато в свободна продажба. В такава вече е и останалата свободна квота от капацитета на стадиона, а феновете могат да се сдобият с пропуски по няколко начина:

- На касите до фенмагазина на стадион „Българска армия“ всеки делничен ден от 10:00 до 19:00 часа. В събота касите ще работят от 14:00 до 20:00 часа, а в неделя от 12:00 до 18:00 часа."