boks_otborno_sl19Постигнато е споразумение между ръководството на общината и АСК по бокс Сливен за временно решение за място, в което да се провеждат тренировките на състезателите от клуба.Това каза за Дарик радио треньорът Щилиян Кабранов.

Днес след среща с кмета, представители на клуба и на общината са разгледали сградата на бившите хали и са стигнали до споразумение.

На този етап помещението устройва боксовия клуб, а зам-кметът по строителството инж. Любомир Захариев е поел ангажимент да задвижи процедура по ремонтни дейности, за да може съоръжението да се ползва от боксьорите, които останаха без зала, след като в реновираната Асеновец” вече тренират джудистите на СА „Биоком”.

„Недостатъците на сега избраното помещение  са, че е твърде голямо, липсва отопление и най-вероятно ще са нужни повече средства за ремонт”, коментира по-рано днес кметът Стефан Радев.

Според Кабранов вариант за отопление е този, който са ползвhttps://darikradio.bg/boksori-i-obstina-se-razbraha-za-trenirovachna-zala-v-sliven.htmlали в старата си зала с нафтова горелка.Надеждите на боксьорите са, че до месец и половина ремонтът ще се извърши и ще могат да се върнат в нормални условия за подготовка…

Чуйте на линк: https://darikradio.bg/boksori-i-obstina-se-razbraha-za-trenirovachna-zala-v-sliven.html