pluvane_deca_sliven_21Удовлетвореността си от една сбъдната мечта не скри председателят на СК по плуване „Сливен 2002” Стефан Шевкенов при откриването днес на реновирания плувен басейн в  ОУ „Елисавета Багряна“.

Дългоочакваният ремонт завърши. Плувци и любители на водния спорт отново се събраха на съоръжението и изразиха признателност към ръководството на Общината, което застана зад идеята на спортния клуб и реализира първата част от поетия ангажимент.

"Плувният басейн ще бъде отворен за посетители от 8.00 часа до 21.00 часа в делничните дни, а през почивните дни от 9.00 до 20.00 часа", сподели Шевкенов за "Сливен спорт" и Дарик радио.

Условията, които са създадени, макар и на първи етап от реновация, позволяват басейна да се използва не само като тренировъчна база, но и за състезания. Първото домакинство се очаква през месец април. Пет са треньорите в клуба. Картотекираните състезатели засега са 14, но след създадените условия за подготовка,очакванията са за много повече желаещи да практикуват и да се състезават за СК„Сливен 2002”.
Сред най-добрите момичета и момчета от клуба личат имената на шампионите Диана Димова и Борис Станилов.

Чуйте повече от Стефан Шевкенов на линк: https://dnews.bg/sk-sliven-2002-s-nova-sportna-baza-nabira-pluvci.html#parent=section