akrobatika__trojkata_za_Swetovno_21Женската тройка по спортна акробатика до 18 години Маринела Иванова, Петя Георгиева и Гергана Калчева показа изключителни резултати на контролното състезание за определяне на националния отбор, получи квота,  и ще представи страната на Световното първенство през юни в Швейцария.

За да се осъществи мечтата на момичетата и тяхната треньорка е  необходими сума за участие от 10 хил. лева.

Момичетата са възпитанички на Виолета Бинева от СК по акробатика „Стефан Данчев”. Те са ученички на Спортното  училище " Димитър Рохов" . В кариерата си са  държавни шампиони от 2018г. без прекъсване до днес, златни медалисти от международни турнири в Италия и Германия.

Носителки са на приза " Най-добър спортист на годината по акробатика" в ежегодната класация на Спортното училище " Д.Рохов", както и на приза " Бъдеща звезда" на Община  Сливен.

„Мечтата ни е да върнем световната титла в нашия град, град на първите световни шампионки в този спорт Калинка Лечева и Стефка Спасова!”, споделят Маринела, Гергана, Петя и Виолета.

Открита е банкова сметка на клуба по акробатика " Стефан Данчев".За желаещите да помогнат тя е:

Банка ДСК ЕАД гр. Сливен

STSABGSF

BG35STSA93000006144119

Виолета Бинева

0888810380

Чуйте още от Виолета Бинева на линк: https://dnews.bg/akrobatki-ot-sliven-specheliha-kvota-za-svetovno-parvenstvo-za-uchastie-e-neobhodima-suma-i-finansova-podkrepa.html#parent=section