МиндевОтборът на Сливен ще се опита да не разочарова привържениците си на собствен терен и ще излезе срещу Берое /Стара Загора/ с максимална мотивировка за победа. Двата тима ще се изправят в мач от 1-я кръг на “А” група, който бе отложен, заради участието на Берое в лига Европа срещу Рапид /Виена/.
Срещата ще се играе в събота, 4 септември от 18.00 часа на стадион “Хаджи Димитър”.

Старши треньорът на “воеводите” Георги Дерменджиев ще заложи на познатия вече състав, който е сплав между млади и опитни играчи.

От ръководството на сливенския клуб приканват феновете си за подкрепа. Очаква се гостите да пристигнат в града под Сините камъни с внушителна агитка.

“Нека не позволяваме Берое да се чувства като у дома си”, призовават от ОФК Сливен. В деня на мача ще се продават билетите на цена от 3 лева.

Междувременно, наставникът на Берое Илиан Илиев бе наказан от Дисциплинарната комисия на  БФС да не стои на резервната скамейка на своя тим в една среща и глоба от 500 лева. ОФК Сливен пък има наказание с глоба в размер на 1000 лв. за хвърлени предмети по време на домакинството си на ЦСКА от последния кръг в „А” група.