sportnoto_koncert_22Спортно училище „Димитър Рохов“ отбеляза с концерт началото на учебната 2022/2023 г. Проявата бе в зала „Сливен“ и е жест на признателност от страна на учителския колектив и учениците към директора на училището Наташа Иванова по повод предстоящото й пенсиониране.
Тя благодари на всички за ползотворната работа през годините, за високата оценка и признание.
Гост на концерта бе кметът Стефан Радев, който връчи награди на отличниците в Спортното училище и поздрави всички присъстващи.
Сливенският градоначалник пожела успешна нова учебна година, здраве и успехи на младите спортисти, да бъдат упорити, да влагат много енергия и воля за бъдещото си развитие както в спорта, така и в учението. На директора на Спортното училище и тазгодишен носител на наградата „Аргира Жечкова“ на Община Сливен, кметът пожела здраве и нови успешни начинания.

„Хора като вас са неизменна част и основният двигател на образователната система и вашият принос за нейното развитие, е значим. Вие сте достоен носител на наградата на името на Аргира Жечкова. Наслука и на добър час!“, заяви още сливенският градоначалник.

За повода, талант и умения демонстрираха възпитаниците учебното зеведение, състезателите по акробатика, борба, футбол и др.
Публиката забавлява и илюзионистът Арсен.

Сред официалните гости беше и председателят на Общински съвет Сливен Димитър Митев, който също връчи награди на изявени млади спортисти.