sp.tanci_22jovita30-годишен юбилей отбеляза един от клубовете от голямото спортно семейство на Сливен. Дни преди празника на града, СК по спортни танци „Туида“ събра в зала „Васил Левски“ състезателни двойки от цялата страна, за да покажат умения в три прояви - Национален открит турнир,  Национална купа ,,Туида 2022”, както турнир „Млади надежди”…и най-важното, да споделят празника по повод кръглата годишнина на клуба домакин.

Равносметката е направена -  всеотдаен труд и много любов към любимия спорт от страна на треньора и двигател на клуба Йовита Пенчева, признателност от страна на бивши и настоящи състезатели, преминали през школата, родители, поверили децата си на доказалия се педагог, безброй успехи, радости и медали, споделени със семейство и приятели.

Сред гостите на официалната церемония бе и кмета Стефан Радев, който отправи поздрав от страна на общината към юбилярите.
„Благодаря за енергията и вдъхновението, с които превърнахте Сливен в център на този изящен спорт“, каза кметът. Той благодари и за всички успехи и радости, донесени от клуба за град като Сливен.

Чуйте на https://darik.bg/pozdravlenia-ot-vsichki-kraista-na-stranata-zasluzi-kst-tuida-za-30-godishen-ubilei-

С много вълнение Йовита Пенчева прие множеството поздравления преди да започне последната част от състезателната програма.

Тя благодари на семейството си за подкрепата, на треньорите си Стойко и Дияна Мешкови, че са и дали правилната насока, за да се изгради като човек и треньор.

Пенчева отправи благодарност и към ръководството на Сливенска община, към колегите си от БФ по спортни танци, към родителите.

„Всяко едно дете е част от моето сърце. Бъдете сигурни в това“, увери неуморимата Йовита Пенчева.

Чуйте на https://darik.bg/pozdravlenia-ot-vsichki-kraista-na-stranata-zasluzi-kst-tuida-za-30-godishen-ubilei-

Както за всеки рожден ден място на церемонията бе отредено и на красива торта, на която най-много се зарадваха малките танцьори от школата, но преди да заслужат частица от сладкото изкушение, те демонстрираха уменията си на подиума под  бурните аплодисменти на публиката.

В края на състезателния ден призьорите от програмата на турнирите  си тръгнаха с медали и подаръци.