futbol_nacionali_23Националният отбор на България не се класирал за голям футболен турнир от 2004 година и за да избегне пропускането на пореден форум е са необходими победи в срещите от квалификациите за Евро'24.
Тази вечер в Разград тима ни посреща лидера в група "G" - Сърбия, който е с пълен актив от 6 точки след два мача. Нашият национален отбор трябва да добави нещо в графата си, за да остане с надежда за класиране на първите две места.

Въпреки проблемите в състава на Сърбия, нашите съседи със сигурност ще искат да задържат перфектния си старт на квалификациите, защото евентуална победа в Разград ще ги доближи още повече до участие на европейските финали в Разград.
В двете срещи до момента срещу България, сърбите имат две победи, а на собствен терен нашият национален отбор има само две победи от последните си 15 европейски квалификации.
Тази статистика ще трябва да се промени, за да може тимът ни да има надежди поне до есента, че няма да отсъства от големите футболни форуми повече от 20 години.

Срещата между България и Сърбия започва в 21:45 часа.