Тони 7Иван Ганчев е новият старши-треньор на сливенския баскетболен клуб "Тони 7". Той ще води отбора през следващия сезон, след като  досегашният наставник  Ивайло Христов ще е треньор на Берое 07.
В кариерата си Ганчев е бил в отборите на Славия и ЦСКА. Последния сезон изкара в Испания. Договорът му  с "Тони 7" е за една година. Младият специалист ще води женската формация на Тони 7, както и подрастващите.

В предстоящия сезон отборът на БК Тони 7 отново ще участва в женската "А" група. Въпреки финансовите трудности, Иван Ганчев е убеден, че с помощта на спонсорите и кмета на Сливен Йордан Лечков Тони 7 ще продължи да се развива успешно. Целта пред отбора и новия му старши-треньор е защита на титлата в "А" група и развитие на младите и талантливи баскетболистки от школата.
"Тони 7" ще запази състава си от миналия сезон. Ядрото на отбора остава същото, като огромната част от състезателките са от съставите на клуба при подрастващите. Засега няма преговори за привличане на нови състезателки, но има възможност баскетболистки от елитните клубове в НБЛ-жени да получат двоен лиценз и да играят за сливенския тим. Както вече е ясно, Виктория Стойчева и Радостина Рашева ще се състезават за Берое 07 И за "Тони 7".