ofk-obshtaХалфът Петър Стоянов, който получи  травма по време на мача с Черноморец ще пропусне предстоящия двубой на отбора си срещу Видима Раковски. Срещата е от седмия кръг от “А“ група и ще се играе на стадион „Хаджи Димитър” в събота от 17.00 часа.

Пред треньорското ръководство стоят и други кадрови проблеми, но късата пейка не позволява смени, при които отборът може да се лиши от така необходимите ценни точки.

Наставникът Георги Дерменджиев обяви, че съперникът е с добра селекция, има нови попълнения, но „Видима” няма с какво да изненада ОФК Сливен.

„Излизаме за победа и срещу Видима. Ние играем за трите точки във всеки двубой“, обяви Дерменджиев.

„От съдиите постепенно всеки си получава заслуженото. Когато играеш слабо и губиш е логично, но когато странични фактори решават изхода на двубоя не е допустимо”, добавиха още от ОФК Сливен като изразиха надежда, че арбитърът в мача Ахмед Ахмед ще се съобрази с футболните правила. Асистенти на Ахмед ще бъдат  Атанас Бозев и Емил Митев.

Преди седмия кръг на „А” група Сливен и Видима ги дели само една точка разлика в полза за гостуващия  тим, а местата, които заемат във временното класиране са 13-то и 14-то.

В предходния кръг Сливен завърши с Черноморец при резултат 0:0, а Видима загуби от Черно море с 1:0.