Flash_mob_Sl_09_16Сашко, на 1.6 г, беше най-малкия участник в първата проява, провела се в Сливен по повод Европейската седмица на спорта.

Над 50 малки и големи любители на физическата активност в града под Сините камъни се включиха тази вечер във флашмоб, част от кампанията NowWe MOVE .

По едно и също време танцът събра и обедини представители от различна възраст от  европейските страни, участници в своеобразната проява за Седмицата на спорта.

Мотото на Европейския съюз е „Обединени в многообразието“. Идеята е да се покаже, че всеки може да танцува и е свободен на създава свои собствени движения. Хореографията на FlashMOVE позволява на участниците да изразят себе си, докато се забавляват.

Организатори на проявата в Сливен са Силви зумба фитнес, Джой денс клуб  и Младежки дом – Сливен. Във флашмоба се включиха и от балерините на Танцов клуб „Империа”, с ръководител Лилия Стоянова.

Сливен за първа година, но активно участва в Европейската седмица на спорта, която продължава до 17 септември. Според графика, утре - 11 септември, е ден за тенис на корт. За целта базите в Сливен приемат любители на аристократичния спорт при свободен достъп от 10 до 13 часа.

Още снимки:

  • Flash_mob11_Sl_09_16
  • Flash_mob22_Sl_09_16
  • Flash_mob33_Sl_09_16