Lubo_Penev_nacСлед като стана ясно, че Едуард Йорданеску няма повече да води ЦСКА-София, първото име, което се появи в медийното пространство като евентуален негов заместник е това на Любослав Пенев. Феновете на "червените" дори скандираха името му след края на мача с Верея (1:1). Наставникът обаче заяви, че не е гледал срещата и не знае нищо по въпроса.

"Не съм гледал мача. Не чух виковете. Нищо не знам. Приятен ден", лаконичен бе Пенев.

Според запознати обаче той е единственият вариант пред Гриша Ганчев и още снощи е бил потърсен от бизнесмена. Ганчев искаше Любо да поеме отбора още през лятото и му бе казал да не приема други оферти, защото го гласи за заместник на Христо Янев, който бе ясно, че няма да остане още дълго на "Армията". Срещу назначението на Пенев обаче скочи лично акционерът Христо Стоичков. Камата е бесен на Любо задето не уважи бенефиса му през май. Ицо не иска и да чуе за бившия си приятел и съотборник.

Все пак на "Армията" снощи се коментираше, че този път Гриша Ганчев няма да се съобрази със Стоичков и на 90% треньор на ЦСКА-София ще стане Любослав Пенев. Легендана е задължен на Гришата и не може да му откаже. Чу се името и на Стойчо Младенов, но шансът е минимален по няколко причини. Първо кадрите от Ловеч не го обичат. Освен това Стойчо подписа тези дни в Казахстан. А и самият наставник не храни особени симпатии към клуба от "Българска армия"./7 дни спорт