Pulev_Klichko14Кубрат Пулев иска реванш от Владимир Кличко. Това призна най-добрият ни боксьор и неговият треньор Ули Вегнер в София. Двамата ще продължат подготовката за мача срещу Самюел Питър за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация у нас. Двубоят е в събота в “Арена Армеец”.

Каза, че работим върху реванш с Кличко и много се надяваме това да се случи. Не е лошо да се бия с нещо, защото все пак имам да му връщам, заяви Пулев на летището в София, превеждайки думите на треньора си.

Предстои тепърва сериозната битка, дано спечеля. Единствено се моля на Господ. Смятам, че съм подготвен. Пристигам да играя, което е още по-голямо удоволствие. Колкото е хубаво, има и известна доза напрежение, но то ще отшуми преди мача. Пълната зала ме задължава за победа. В бокса нищо не се знае, виждал съм обрати - до последните 10 секунди човекът води и после го нокаутират.

Когато се отвориха вратите на самолета бях много щастлив. За мен е важно да има настроение, да има хъс за битка и това да се придаде на хората. Да им предам супер яка емоция и този мач да не го забравят дълго време. Ще бъде нещо уникално. Всеки един мач отваря вратата, стига да е победа, каза още Пулев.