BASKET_Sliven_basket_otbor_12gРъководството на баскетболния клуб подари на кмета отличия със същия оттенък

Медали от БК  „Сливен баскет” получиха кметът Стефан Радев и заместникът му Румен Иванов. Двамата гостуваха в зала „Васил Левски” по време на тренировката на бронзовите медалисти от Държавното първенство по баскетбол.

„Отличията за гостите са изпратени  лично от  президента на БФ по баскетбол Георги Глушков”, обяви една от легендите на сливенския и национален баскетбол Събин Маринов.

Кметът поздрави отбора при момчетата до 12 години, които в края на месец май донесоха първия медал в по-новата история на баскетбола в Сливен. На финалите съставът, воден от Радомир Стоянов, показа желание за победа и в интрига за бронзовите отличия успя да извоюва успех.

Отборът посрещна общинското ръководство със спечелените отличия, треньорите разказаха за успеха, а от своя страна кметът подари на Станимир Комбалов и Събин Маринов от УС на клуба плакет на Сливенска община.

Треньорът на медалистите Радомир Стоянов сподели за Sliven-sport.com, че по-голямата част от отбора при 12-годишните се запазва за следващия сезон, както и амбициите за отличия с още по-благороден метал. В по-голямата възрастова група ще преминат четирима от баскетболистите. Те ще са в основата на 14-годишните, на които след 10 дни предстои квалификация за Държавно първенство в столицата.

Още снимки:

 

  • BASKET_Sliven_basket_kmet_12g
  • BASKET_Sliven_basket_kmetove_12g
  • BASKET_Sliven_basket_kmet_obsta_12g