Berbatov_StojchkovДимитър Бербатов коментира благотворителния мач, организиран от фондацията на българина и тази на Луиш Фиго, който ще се проведе тази вечер на ст. "Васил Левски".
Футболният спектакъл, събрал цяла плеяда футболни звезди, ще се проведе от 20:00 часа.

„Всички са тук. За момента никой не се е оплакал. Щом са щастливи и усмихнати и дават интервюта, значи всичко е наред.

Организацията е голяма и сложна, но с нашия екип се справяме перфектно. Самият мач – ще покажем всеки какво може“, каза Бербатов.

„Повечето от участниците обиколиха София. Всички са изненадани, въпреки че им обяснявах, че страната ни е хубава. За децата сме се събрали тук. Хората ще си тръгнат от стадиона с усмивка. Нека да напълним стадиона, а по веригата нещата може да тръгнат в положителна посока", допълни голмайсторът на националния ни тим.

"Това, че всички сме заедно - е в името на децата. Всички мои приятели идват с идеята да подкрепят децата. Те са добри хора и искат да покажат какво значи да си човек и легендарен футболист. Те не печелят нищо. Самите деца ще покажат на дарителите – феновете, че си заслужава каузата. Талантите са доста в нашата страна“, каза Митко и добави, че не мисли за бенефис, а в момента приоритет е благотворителната среща.

„Ще им кажа, като се съберем всички заедно колко много ценя жеста, който направиха. Бенефис вече не прави никой във футбола. Ако мога да играя още една година, но засега приоритет е този мач. Идеята ни е да се случва по-често. Започваме от България, ще видим“.

 

Двата отбора:

 

All Stars

Луиш Фиго

Роберто Карлош

Робер Пирес

Деко

Давид Трезеге

Кристиан Карембьо

Дуайт Йорк

Мичел Салгадо

Максуел

Йенс Леман

Франческо Толдо

Нуно Гомеш

Гайска Мендиета

Иван Кордоба

Предраг Миятович

Яри Литманен

 

United Stars

Димитър Бербатов

Райън Гигс

Пол Скоулс

Гари Невил

Неманя Видич

Рио Фърдинанд

Патрис Евра

Едвин ван дер Сар

Дейвид Джеймс

Роби Кийн

Христо Стоичков

Красимир Балъков

Стилиян Петров

Мартин Петров