rally_Tvardica_Elena_17Екипажът Тихомир Стратиев/Добрин Борисов (Пежо 208 R2) се поздрави с победата в 13-тото издание на рали „Твърдица-Елена“.
За пръв път в историята на надпреварата екипаж с един двигателен мост взима победата, като така Тихомир Стратиев и Добрин Борисов се нареждат след топ имената спечелвали една от най-трудните надпревари у нас. Представителите на АСК „Марина Моторспорт“ взеха победата и в пауър етапът, като така дуото се прибира в къщи с пълен набор от точки, от тазгодишното издание на рали „Твърдица-Елена“.

На второ място завършиха Мирослав Ангелов/Недялко Сивов (Пежо 208 R2).  Третата позиция в генералното класиране заеха Григор Григоров/Даниел Миленков. Екипажът на „Григоров Рейсинг“ спечели и победата за Купа „Тодор Славов“. 

В RC3 първи са Антон Титов/Динко Георгиев (Ситроен DS3), следвани от Христо Атанасов/Марин Иванов (Ситроен С2) и Емил Денев/Богомил Ненов (Рено Клио).

Победители в клас RC5 станаха представителите на  АСК „Дианел Рейсинг“ Стефан Желязков и Иван Турлаков (Ситроен Саксо). Зад тях на втора позиция завърши екипажът на Христо Геров/Димитър Трифонов (Хюндай i20).