Kubrat_Djo_17Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев заяви в интервю за IFL TV, че въпреки малкото време, с което разполага за подготовка, ще бъде в топ форма за предстоящия си двубой срещу световния шампион на WBA, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа.

Двамата ще си оспорват титлите на 28 октомври в Кардиф. Българинът демонстрира и абсолютна увереност, че той ще е победителят в двубоя.

“На 28 октомври пред 80 000 зрители в Кардиф ще се чувствам много добре. Вярвам в това. Сега се чувствам отлично, а след месец и няколко дена смятам да се чувствам още по-добре. Ще съм в топ форма и готов за бой“, заяви Кубрат Пулев.

“Може да се каже, че времето за подготовка е малко кратко, поради малки неуредици може би в моя тим и от моите мениджъри. Вярвам обаче, че ще нокаутирам Антъни Джошуа. Всъщност вярвам, че ще го победя, не знам по какъв начин, но вярвам, че ще спечеля“, добави Кобрата.

Българинът допълни, че има опит срещу боксьори от типа на Джошуа, защото се е срещу всякакви. Освен това заяви още, че мачът на британеца с Владимир Кличко е бил доста оспорван и дори е можело Антъни да загуби. Кубрат обаче бе категоричен, че на мястото на украинеца нямаше да се откаже от реванш.

В същото време стана ясно, че сайтът stubhub.co.uk за продажба на билети за двубоя не работи от България. Така Кобрата няма да може да разчита на българските си фенове, които трябва да търсят връзка в други държави, за да се сдобият с ценните хартийки.

Медиите в Англия пък вече съобщиха, че за сблъсъка вече са продадени 80 000 билета.