Momchil_Karailiev_znachka_17Най-добрите спортисти на Сливен, медалисти от Световни и Европейски първенства, са удостоени със златна значка на Община Сливен.
Отличията бяха връчени днес от кмета Стефан Радев по време на тържественото заседание на ОбС Сливен по повод празника на Сливен – Димитровден.

За принос в областта на спорта са наградени лекоатлетите Радослава Мавродиева, Мария Николова, Момчил Караилиев, Илина Стоянова – самбо, Даниела Пандова – вдигане на тежести, боксьорите Данчо Ганушев и Кристиян Стефанов.

  • Ivajlo_Xristov_Sl_17

Тържествената сесия на Общинския съвет в Сливен се проведе в зала „Май“. По време на заседанието актьорът и режисьор проф. Ивайло Христов бе удостоен  със званието „Почетен гражданин на Сливен". Той е и тазгодишният носител на  наградата за литература и изкуство „Добри Чинтулов“ на Община Сливен.

  • Ivajlo_Xristov_Sl_zala_17
  • sesiya_17_praznicna_Dmd

Ивайло Христов започва професионалната си кариера на сцената на Драматичен театър – Сливен през 1980 година и остава тук до 1985, като оставя ярък отпечатък в историята на театралното изкуство на града.

Последна промяна (Сряда, 25 Октомври 2017 13:34)