Tenis_Arena_ArmeecСофия, a и останалите градове от страната, са в очакване за идването на Григор Димитров. Еуфорията се засилва с приближаването на тенис турнира в "Арена Армеец", който наближава.

Откритото първенство на Австралия завършва на 28 януари, докато надпреварата у нас от категория АТП 250 е веднага след него в периода от 4 до 11 февруари.

Всички очакват Григор да излезе на корта и да се наслади на народната любов, защитавайки титлата си от миналата година, пише „Тема спорт”.Този път частие са заявили по-малко елитни тенисисти, но след добрите резултати на българина напоследък, интересът е огромен.

За финала на 11 февруари най-хубавите места в залата отдавна са изкупени. Достъпни в мрежата са около 1500 билета, които са на най-отдалечените части от корта - на последния етаж в "Арена Армеец".
Желаещите да гледат финала все още могат да се сдобият с пропуски на цена 40 лева, а деца до 14 г. и пенсионери ползват 25% отстъпка.

Пакетните билети за целия турнир вървят по 140 и 335 лева.
Деца до 7 години влизат безплатно, но без право на седящо място. Очаква се всички билети за финала да свършат най-късно до края на януари.

За полуфиналите на 10 февруари също пропуските в голямата си част са продадени, но освен тези от ниския клас (40 лева) налични са и отделни такива от 60 и 100 лева.