Levski_CSKA_17"На Левски не им достигат много неща от едно време. Те се лутат от много години. Два пъти на сезон правят по сума ти трансфери главно на чужденци. Аз ги разбирам - няма български играчи и единственият начин е да потърсят нещо от чужбина. Там обаче е голямата каша. Идват чужденци от кол и въже, които не са доказани", отбеляза бившият играч на "сините" и настоящ директор в третодивизионния Арда Емил Кременлиев.

"Явно някой ги гледа в студентски отбори във Франция или Бразилия. Там играчът изпъква, но като дойде тук на друго ниво, явно става ясно, че не става. Този начин на работа е напълно непрофесионален и на парче. Не знам защо продължава така особено в Левски. В Лудогорец се взимат по-скъпи футболисти с по-големи качества", каза Кременлиев.

"Не отива начинът на игра на името на Левски. Преди като излезеше на наш терен противникът вече губеше с един-два гола. Сега всеки идва на Герена и знае, че със сигурност може да вземе 0:0, а ако има късмет и да бие или ако няма, може да загуби с дузпа или с минимален резултат. За разгорми като едно време вече е абсурд да става въпрос".

"Това се случи полека-лека през години. След отбора, който влезе в групите, Левски заработи на инерция, на мускули без да се влагат усилия и година след година това е дереджето в момента. В последните години не съм виждал в нито един момент Левски така, както трябва да бъде", заяви още Кременлиев./bgfootball.com