CSKAРъководството на ЦСКА разкри подробности за провеждането на празненствата по случай 70-годишния юбилей на клуба. Пламен Марков оповести програмата за събитието пред медиите.

На пресконференцията присъстваха и почетният президент Димитър Пенев, председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев, главният скаут на клуба Велизар Димитров и Кирил Десподов.

70-годишнината на ЦСКА ще бъде част от инициативата София - Европейска столица на спорта 2018.

Празненствата ще започнат в 10:00 часа на 5 май. Планувани са разнообразни забавления за феновете, а на тържеството ще бъдат поканени легенди и настоящи състезатели и треньори от различните видове спортове на ЦСКА.

Ще се проведе турнир по мини футбол на стадион " Българска армия" с фенове и бивши играчи на клуба.

В 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" ще започне официалната церемония, където от 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу Лудогорец в дербито от 33-ия кръг на Първа лига. Специални плакети за своя принос към развитието на различните видове спорт ще получат легендарните състезатели на клубовете. Зрителите по трибуните ще могат да се насладят и на специално шоу, което остава изненада.

Спортният директор на "червените" Пламен Марков призова феновете да си купуват билети за всички сектори на стадиона, тъй като е предвидена хореография за цялото съоръжение