atletika_KoKids_Krasi18Трима от най-малките състезатели на АСКЛА Сливен участваха във втория кръг на  атлетическата лига Go!Kids! и се поздравиха с отличия.
Традиционната вече проява се проведе на Националния стадион „Васил Левски” и събра деца, момичета и момчета от всички краища на страната.


  • atletika_KoKids_Karina18

Карина Цончева, при родените 2008 г., се класира на втора позиция в спринта на 60 метра с време 9.32 сек. Тя се включи и в надпреварата на скок дължина, където се приземи в най-добрия си опит на 3.91 метра и  отново зае втората  позиция.


  • atletika_KoKids_Elena18

Елена Аргирова участва на скок от място при родните 2006 година, като зае първата позиция с 234см, а на скок дължина при набор 2005/06/07г. резултат от 4.47м, не и достигна за призово място.


  • atletika_KoKids_Andrean18

При момчетата Андреан Димитров в групата на 2005г. спечели  златен медал в препятственото бягане на 60метра, а на скок дължина се класира пети с постижение от 4.35метра.

Тримата атлети от сливенския клуб ще продължат участията си в следващите кръгове на атлетическата лига за най-малките атлети, като личният им треньор Красимир Аргиров се надява да подобряват постиженията си.