futbol_OFK_unoshi_18kupaОФК "Сливен 2000" официално закри изключително успешната година за клуба. На церемонията в комплекс „Хаджи Димитър” бе връчена Купата и медалите на шампионите при юношите старша възраст от първенството по футбол на зона Стара Загора. Първата позиция осигури на сливенските юноши участие в квалификациите за влизане в елита на старшата възраст.

На церемонията бяха връчени и купите за 3 -то място на юношите младша възраст и на отбора при децата.

Гости на тържеството и последвалият детски футболен турнир за най малките бяха Йордан Лечков – вицепрезидент на БФС и финансов благодетел на ОФК „Сливен 2000“, Наташа Иванова – директор на СУ „Димитър Рохов“, Кирил Димитров – зам.-директор в СУ „ Димитър Рохов“, Галина Александрова – класен ръководител на настоящите шампиони, Лъчезар Дойчев – директор на Детско юношеската школа на ОФК „ Сливен 2000“ .

Ръководството на клуба благодари на състезателите си за неуморният труд и себераздаване в учебно-тренировъчният процес и за изключителните успехи през годината.

„Благодарим на треньорите в клуба Лъчезар Дойчев, Милен Стоянов, Мирослав Миндев, Александър Балездров, Иван Вълев, Коста Петков,Стоян Качаров и треньорът на вратарите Стойко Йоргов, без които всичко това не би могло да е възможно. Благодарим на всички наши фенове, родители и приятели за доверието. Чакаме Ви за подкрепа на нашите юноши в последното изпитание за влизане в елитна юношеска група на 6 юни  от 18.00 часа в Мъглиж срещу отбора на ФК „ Марица“ – Пловдив”, обявиха от ръководството на сливенския клуб.