Basket__PavlinЕдна от надеждите на сливенския баскетбол Павлин Иванов /БК Сливен баскет/ ще участва в "7Days Мастър клас" по индивидуални баскетболни тренировки с Джими Хънт и колегата му от НБА - Пиер Съли.

Кампът ще бъде на 23 и 24 юли.
Програма за тренировките:

23.07. -  10.00. до 11.30;  17.30. до 19.00.
24.07. -  08.30. до 10.00;  14.00. до 15.30.

БФ по баскетбол обяви имената на общо 15 млади баскетболисти, които ще имат шанса да се подготвят с един от треньорите на Кайри Ървинг в Бостън.
Избраниците са:

Александър Гавалюгов – Балкан; Денис Петков – Балкан; Павлин Иванов – Сливен; Момчил Тодоров – Несебър; Кристиян Попов – Варна; Мартин Зафиров – Варна; Момчил Кадиев – Левски; Джерами Колев – Левски; Максим Бочев – БУБА; Славян Мишев – Троян; Борислав Сотиров – Самоков; Петър Ралчев – Пловдив; Виктор Златев – Шумен; Стоян Ангелов – ЦСКА; Волен Гаврилов - ЦСКА.

Пиер Съли завършва университета в Южна Флорида с бакалавърска степен за  специалност "Баскетбол", след което става помощник-треньор в университета Лесли. Основател и главен треньор в развитие на играчи за ATF Athletix LLC /Елитно баскетболно обучение/. Участвал е в различни академии за треньори по подготовка на играчи за НБА. Във визитката на Съли се отличава и работата му като помощник-треньор в отбора на Бостън Селтикс, където се изявява и днес. Съли идва от Ямайка Плейн, Бостън. Започва да играе баскетбол на 12 и от тогава играта е неизменна част от живота му.