Rally_Sivov_Grigorov18Пилотът на Григоров Рейсинг Григор Григоров ще се включи в сливенското рали с трети различен навигатор, съобщава RallyXpress. Това е Петър Сивов, който е сливналия и е един от най-добрите навигатор у нас.

Преди това в автомобила до Григоров стояха Йордан Йорданов и Дани Миленков, с когото завърши на трета позиция на рали „Твърдица”

„Миленков беше временният вариант за началото на първенството в Твърдица. За Сивов мога да каже, че е един от най-добрите навигатори в България. Това вече не е временно, а дългосрочно решение и смятам, че той е в перфектна форма и силно мотивиран да работи в тим с професионално равнище като нашия“, коментира  пилотът на Григоров Рейсинг.

Петър Сивов, който дълго време е бил партньор на поредица от най-добрите български пилоти, се върна в състезанията в Твърдица, след повече от 6 години, точно там, където през 2011 г. за последно слиза от автомобила на Георги Гвоздейков.
В началото на месеца в Твърдица Сивов бе съекипник на Христо Геров, с когото завършиха на подиума за клас RC5 и 12-и в генералното класиране на откриващото сезона състезание.
По  информация на RallyXpress, новосформираният екипаж Григор Григоров/Петър Сивов днес прави първи тест.

Рали Сливен е втори кръг от Българския рали шампионат и четвърти кръг от Балканския рали трофей на ФИА и ще се проведе от 27 до 29 юли.
/снимка: личен архив на Григоров