Nacionali_tvБългарският футболен съюз (БФС) обяви, че прилага "модерната практика на динамично ценообразуване" при продажбата на билети за мачовете на националния отбор. От организацията дават възможност за по-евтина покупка при ранно купуване на пропуски през мрежата на Eventim.

Билетите за първия мач в Лигата на нациите, в който националите приемат Норвегия на 9 септември от 19.00 часа на "Васил Левски", ще са в продажба от 1 август.

"И в този случай Българският футболен съюз продължава с модерната практика на динамично ценообразуване. Всички запалянковци ще имат възможност да закупят билетите си на половин цена в периода между 1 и 15 август, а между 16 август и 1 септември пропуските ще се продават с 25-процентова отстъпка", пишат от БФС.

В последната седмица преди двубоя билетите ще се продават свободно на касите пред стадион "Васил Левски" в пълната си стойност.

Най-евтините билети са по 12 лева за секторите Б и Г, а за сектор А са по 40 лева. При ранна покупка те ще са съответно 6 и 20 лева.

БФС допълва, че продължава инициативата "Семеен сектор" заедно с партньора си "Виваком". Тя дава възможност на родителите да заведат децата си в обособената зона (сектор А, блок 8) на по-ниски цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (40 лева фиксирано) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск.