Nacionali_tvБългарският футболен съюз обяви цени на билетите от 7 до 200 лева за второто домакинство на националния отбор в Лигата на нациите. Тимът, воден от Петър Хубчев, посреща Кипър на Националния стадион "Васил Левски" на 13 октомври. Maчът започва в 21.45 часа, а българските футболисти ще търсят трета поредна победа в новия турнир на УЕФА.

От днес до 25 септември билетите се продават с 25% намаление. Пропуските за сектор Б и сектор Г струват по 7 лева, за сектор В - 15 лева, в сектор А - 20 лева, а за вип ложите - по 75 и 150 лева. От 26 септември до деня на мача билетите ще са съответно по 10, 20, 30, 100 и 250 лева.

Футболният съюз обяви, че продължава инициативата "Семеен сектор" заедно с партньора си "Виваком". Тя дава възможност на родителите да заведат децата си в обособената зона (сектор А, блок 8) на по-ниски цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектора и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск.

Българският отбор има пълен актив от шест точки след първите си две срещи в група 3 от третата по сила дивизия в Лигата на нациите. Националите спечелиха гостуването си на Словения с 2:1, след което надиграха Норвегия с 1:0 у дома.

След мача с Кипър на 13 октомври тимът на Петър Хубчев ще гостува на Норвегия на 16 октомври. Последните два мача са гостуване на Кипър на 16 ноември и домакинство на Словения на 19 ноември.