futbol_Bg_nac18България записа трета поредна победа в турнира Лига на нациите, след направи обрат до 2:1 срещу гостуващия Кипър.

Резултатът бе открит в 41-ата минута от Кастанос, но след почивката „лъвовете” обърнаха с попадения на Десподов (59`) и Неделев (67`), за да запишат нови три точки в актива си.

Така селекцията на Петър Хубчев остава на първата позиция в Група 3 на Лига С, Норвегия е с 6 (след като по-рано победи Словения), Кипър е само с 3 точки, а словенците нямат точка в актива си.

Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев коментира победата.

"Понякога треньорите казват нещата на висок тон на почивката... Жалко, ако сме изглеждали уплашени в началото. Имаше голяма отговорност върху всички и това понатежа. През второто полувреме съм доволен. Дори ако само за резултата говорим. Напрежение ще има и срещу Норвегия. Няма мачове с повече и с по-малко напрежение. Същото ще бъде. Както е за всички, така и за нас. Имаме малко време до другата среща, но нямаме оправдание. Не можем да кажем, че сме изморени. Направихме още една крачка към това, което искаме да постигнем", заяви специалистът.