Fut_Bg_NorvegiaНорвегия нанесе първо поражение на България в турнира Лига на Нациите. Така „лъвовете” сдадоха първото място в групата си. Те отстъпиха на стадион "Улевал" с 0:1. По този начин скандинавците се израниха по точки с родните трикольори, равенство има и в директните сблъсъци (разменени победи с по 1:0), но са с по-добра голова разлика.
Голът за норвежците вкара Елионуси в 30-тата минута.
През второто полувреме тимът на Хубчев създаде възможности пред норвежката врата, но без резултат.Националите не играха на познатото в последните мачове ниво.

След мача с Норвегия, на националите предстои гостуване  Кипър.

Селекционерът на България Петър Хубчев не бе особено словоохотлив след загубата с 0:1 от Норвегия и призна, че победата на съперника е заслужена.

"Да не изпадаме в детайли. Заслужено загубихме. След като сме загубили, значи не сме направили всичко както трябва. Бяхме надиграни, особено физически. Умората беше много голяма. Знам отлично състоянието на всеки един. Но има и много други, дребни неща. Тук се изповядва такъв футбол, с много единоборства. Няма как да няма картони. Другият мач не ни интересува. Ние трябва да си помогнем сами", обяви Хубчев.