bistra-mixajlova.mbasket_za_Stiliyan_15Благотворителна среща  в помощ на една от баскетболните надежди Стилиян Колев организират в Сливен. Проявата е днес, 28 декември, от 16.30 часа, в спортна зала „Васил Левски”.

Момчето е възпитаник на „Сливен баскет”, но на този етап не може да се реализира в любимия спорт, защото страда от рядко онкологично заболяване.
Лечението изисква много средства, които семейството не успява  да осигури. В помощ се включва сливналийка, която живее отвъд океана. Тя е инициатор и организатор на предстоящата благотворителност.

Входът за зрителите е безплатен. В залата ще има кутии за дарение за гостите и публика.

Повече по темата в аудиото:

 

 

Програма на вечерта:

16:30 ч.

Мач на момичета от школата на БК” Тони 7” ( бейби баскет 10 г.). „ Речица” срещу „Сливен”. Две части по 10 мин.

17:00 ч.

Баскетболен мач съставен от 4 части. Участници -мъже и жени. Бивши и настоящи състезатели от баскетболните клубове в страната.

Част първа- 10 мин.

Полувреме - 5 мин. Състезание от фала (10 удара) и средно разстояние ( 3 позиции x5 удара)- 4 младежа (14 г) и 3 момичета (14 г)

Част втора- 10 мин.

Голямо полувреме - Мач на БК “Академик Бултекс 99” срещу „Милосърдие” Сливен -две части по 10 мин.

Състезание от фала (10 удара) и стрелба в движение на крачка (10 бр. лява и дясна страна)

Част трета- 10 мин.

Полувреме- 5 мин. Състезание за 3 точки- Четири младежи( 16 г) и Три  момичета (16г) 3x3 - деветата стрелба носи 2 точки

Част четвърта- 10 мин.

Мач на младежи ( 14г.) от подрастващите клубни отбори в Сливен. Две части по 10 мин.

Заповядайте в зала „Васил Левски”, за да подкрепим Стилиян Колев в една от най-сложните му битки, тази с болестта, за да може отново да бъде сред най-добрите в любимия спорт.
Освен полезно, ще бъде и интересно!