akrobatika_st_danchevСред звездните участници от световните сцени на осмото издание на „Нощта на звездите“- незабравимото шоу на Енчо Керязов, бяха  малките акробати от Спортен клуб „Стефан Данчев“ - Сливен.

Тяхната задача, поставена от домакина, бе да се впишат  в замисъла на шоуто като разиграят съчетание на малки крякащи жабки под проливния дъжд на сцената.

Ръководителят и треньор Виолета Бинева разказва пред Sliven-sport.com за участието на 24-те деца от СК „Стефан Данчев“, на различна възраст, които превъзмогнаха себе си, за да предложат емоционално изпълнение на многобройната публика в „Арена Армеец”.

Бинева сподели и впечатленията си от незабравимото шоу-спектакъл, където хора на изкуството и спорта със световен авторитет връчиха наградите на най-изявените и талантливи деца на България в категориите Изкуство, Образование, Спорт.

Обещава, а и е във възможностите на Виолета Бинева да подготвя все по-сложни и атрактивни съчетания, с които децата от клуба да радват публиката по различни поводи в града, страната и извън граница.

Клуб по акробатика „Стефан Данчев“ е създаден през 2002г., като последните седем е под ръководството на Виолета Бинева.

Клубът носи името на родоначалника на българската акробатика като спорт и основателя на първия спортен клуб, създаден в България през 1952 г.

Чуйте повече в аудиото: