Bobi_MihailovПрезидентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов опроверга категорично появилата се в понеделник информация, че националният селекционер Петър Хубчев ще напусне поста, за да поеме Левски, а начело на отбора щял да застане Красимир Балъков. Ето какво написа Михайлов на официалния сайт на БФС:

"Във връзка с тиражираните информации от последните няколко дни, поставящи под съмнение бъдещето на националния селекционер на България, държа да подчертая следното:

Българският национален отбор има старши треньор и неговото име е Петър Хубчев. Оставането на селекционера на поста никога не е било поставяно под съмнение нито от страна на ръководството на Българския футболен съюз, нито лично от негова – а всички публикации, твърдящи обратното, бих окачествил като спекулативни.

Българският национален отбор върви по правилен, макар и труден за извървяване път, и призовавам всички представители на медиите, всички привърженици и спортната общественост като цяло, да му бъде осигурено нужното спокойствие и да му бъде гласувано необходимото доверие, за да продължи да се развива в положителна посока.

Борислав Михайлов
Президент на БФС"