bojkoНяма връзка между Професионален футболен клуб Левски и доклада на държавната финансова инспекция (АДФИ), посочи в началото на правителствено заседание премиерът Бойко Борисов.
Вчера стана ясно, че над 200 млн. лева не са постъпили в хазната заради различно третиране на лотарийните оператори. Борисов определи като „дълбоко неверни“ твърденията за национализация на частните лотарии и потвърди, че утре ще разговаря с феновете на Левски и ще ги запознае с доклада на финансовата инспекция:

“Аз съм левскар, всички знаят и то болен левскар. Левски го е имало преди мен, ще го има и след мен. Имало го е преди Божков и ще го има след Божков. Завинаги.Трябва ли, когато дойде този доклад по презумпция, защото мога да си помисля неща, да трябва да го скрия? За каква национализация – изведнъж започват някакви срещи с фенове, някакви предупреждения – за какво, че не съм скрил доклада ли?! Никой на никого не взима фирма, тази дейност е лицензионна и ако някой не си е платил таксите, ще му се отнеме лиценза, фирмата си е негова“, добави премиерът.