BFS_logoРъководството на Българския футболен съюз поздрави клубовете от елита по случай подновяването на efbet Лига след пандемията от коронавирус. От родната централа призоваха отборите и техните състезатели да спазват всички предписания за изолация, както и да продължат да спазват принципите на феърплея.

Съобщението на БФС:

"Ръководството на Българския футболен съюз използва възможността да пожелае успешно завършване на сезон 2019/2020 на клубовете от Първа професионална лига.

Убедени сме, че въпреки дългата принудителна пауза, причинена от пандемията от COVID-19, всички членове на българското футболно семейство, в това число състезатели, треньори, длъжностни лица и зрители, са максимално ентусиазирани от възможността стадионите ни отново да приемат мачове от най-високо ниво.

Вярваме, че всички клубове ще изпълняват стриктно мерките и препоръките на държавните власти и Българския футболен съюз предвид настоящата ситуация, а също – че ще продължат да спазват принципите на феърплея и на уважението и толерантността към съперници, съдии и публика", пише БФС в официалния си сайт.