sportni-noviniШест медала за сливенската борба в дамското направление - С две титли и четири бронзови медал се завърнаха състезателките по борба на АСК Сливен от Държавното лично отборно първенство в дамския профил. Надпреварата бе в един ден и се проведе в Бургас. Участваха 216 състезателки от 35 клуба в три възрастови групи.

"Ставен" отборен победител и в самбото - Две първи места и едно трето заеха състезателите на СК „Ставен” на Държавния отборен шампионат по самбо в три възрастови групи. Проявата се проведе в столицата и събра в спор за отборните титли най-малките представители на клуба.

БК "Тони 7" на финали при момичетата - Баскетболният „Тони 7” ще играе във втората група на Държавното първенство за момичета до 12 години. Това определи жребият, като съпернички на сливенския тим  ще бъдат съставите на Левски, Костенец, БУБА баскетбол, Вихър 2002, Рилски спортист. Срещите в група „В” ще се играят в Пловдив.

За място сред финалистите играе волейболният „Сливен” - В два дни девойките младша възраст на ВК „Сливен” ще премерят сили на зоналното първенство в Казанлък. Проявата е част от спортния календар на БФВ и има за цел популяризиране на волейболната игра сред подрастващите и за излъчване на републикански шампион във  възрастовата група.

Последна промяна (Сряда, 09 Май 2012 13:30)