sportni-noviniДжудистът от СК "Ставен" Мартин Иванов ще участва на Олимпиадата в Лондон - След  8-годишно отсъствие от Олимпийските игри, българското джудо отново ще има представител в престижния форум. Радостен е фактът, че българинът, които ще участва в Лондон е състезаващият се треньор от сливенския спортен клуб „Ставен ” Мартин Иванов.Тази вечер учителят по спорт в Спортно училище ”Димитър Рохов” /Сливен/ получи уайлд кард от международната централа и ще представи страната на предстоящата Олимпиада. Той ще се състезава в категория до 66 килограма.
Заедно с Мартин за игрите в Лондон ще пътува и изпълнителният директор на СК „Ставен” Лъчезар Темелков.

Даниела Йорданова с тренировки на ст. "Хаджи Димитър" - Най-добрата българска атлетка в средните бягания Даниела Йорданова е на подготовка край Сливен. Специализираните тренировки тя води на стадион „Хаджи Димитър”.
В близките дни Йорданова ще участва на високопланинско бягане, на Държавното първенство на 10000 метра, на турнир в Турция и след това на Държавния шампионат за мъже и жени в Сливен.

ВК "Сливен" ще играе на втора зона за място на финалите - Девойките младша възраст на ВК „Сливен” заеха второто място на зоналното първенство в Казанлък. Те записаха две победи и една загуба.
Сливенският тим надигра с 3:1 Ботев /Враца/, а победиха домакините от Казанлък с 3:0. Загубата бе от състава на Левски.