Lechkov_tenis_kupaПочетният президент на ОФК Сливен Йордан Лечков обяви, че покрай  ангажиментите си в общината и спортните събития в града през последните месеци  все още няма поглед за селекцията на отбора, но поясни, че целта е една –връщане в майсторската група.

“Отборът е в подготовка. Направиха десетдневен лагер на високопланинска местност. Изиграха две контроли. Още не съм ги гледал от многото събития в града през последните седмици, а домакинството ни за спорт не е  завършило. Предстоят още тенис турнири през този и следващия месец. Футболният тим има три проверки през седмицата. С Хубчев сме в преговори, кой отбор ще влезе в “А” група”, вметна последната реплика в шеговит тон  футболният бос на Сливен.

Лечков обяви, че битката за влизане в елитната група няма да е лека.

“Ще бъде оспорвано за място в “А” група. Освен ние, Ботев, Нефтохимик, Етър, който минава в нашата ”Б”група, са все отбори със заявки за елита. Спартак /Варна/ и те не са отбор за подценяване. Затова, че ще бъде битка. Целта ни е ясна ”, категоричен е президентът на ОФК Сливен.

На Христо Стоичков, който уважи личният му празник, кметът пожела да се получат нещата в спрягания  нов клуб “Ростов”  и че отсега му е подсигурил двама играчи от Сливен.

Още от Лечков чуйте в звуковия файл.