lechkov_na_stadionaСобственикът на ОФК Сливен Йордан Лечков, обяви, че не се страхува от проверки на клуба. Това той каза по повод, изказването на шефовете на ЦСКА, че ще искат одит на "воеводите” и съмнението им относно лиценза на сливенския клуб.

Бившият национал поясни, че след като не могат да се разберат по цивилизован начин, сега ще изиска от “червените” още 84 000 лева, които идват от лихва на доскорошните задължения и че тя все повече нараства.

“Въпреки, че са ЦСКА и са голямо име, да бягат срещу нашия клуб скоро няма да ни стигнат”, каза Лечков и вметна, че клубът му до началото на първенството ще се издължи, както към държавата, така и към още няколко бивши играчи на оранжево-сините. Той добави, че има задължения към Литекс от 40 000 лева и към Черноморец от към 100 000 лева, които също ще бъдат погасени.

”Бюджетът ни за тази година ще е добър. Да не се притесняват за нашия лиценз. Имам претенцията, че може би след Литекс сме един от най - стабилните в страната. А и база нямат като нашата. Данъчните ни провериха. Точно от проверки ние не се плашим”, обяви почетният президент на ОФК Сливен.

Още от Лечков в прикачения звуков файл.