Райчо РайчевСливенският рефер Райчо Райчев, който бе замесен в скандал след публикациите в немската преса и в българските медии, че е ръководил контрола в Турция между съставите на германския Вердер  и  холандския първенец „АЗ Алкмаар” (2:1), отрече изнесената информация. Още повече, той оповести, че някой го е натопил и че притежава документи, с които доказва, че не е напускал страната. А тези, които искат да са повече информирани, да посетят сайта на футболния Вердер, където ясно се вижда съдийската бригада, а тя няма нищо общо с адрес Сливен.

“Не съм присъствал на този мач. Имам вече и документи, с които мога да удостоверя, че не съм напускал страната през този период, за които ме обвиняват”, каза за Sliven-sport.com реферът Райчо Райчев.

“Ще търся отговорност на хората, които ме замесиха в този скандал. Най-лошото е, че идва и от едни голям клуб като Вердер. Наел съм адвокат, за да се провери, защо използват моето име и защо не знаят кой наистина им ръководил футболната среща. Неприятно е и не му прави чест на този, който ме е натопил в скандала”, поясни арбитърът.

Интервюто с Райчо Райчев и още подробности за скандала чуйте в звуковия файл.