K_Krustev_NejkovЗа да се реализира проектът на президента на Българската федерация по хокей на лед Красимир Кръстев за изграждане на многофункционална спортна зала в Сливен, е необходимо да се прехвърли собствеността на мястото, на което ще се изгради обекта. Това поясни днес пред журналисти Кръстев.
Припомняме, че предложението премина през общинска сесия, като с единодушие местните парламентаристи приеха да бъде предприета процедура за безвъзмездно прехвърляне на Община Сливен собствеността върху недвижим имот – частна държавна собственост в района на бившия Парашутен полк.

“Проектът не е изготвен, защото го няма решението за прехвърляне на мястото”, поясни Красимир Кръстев и изрази надежда, че до края на годината ще има решение на въпроса. Той каза още, че пред училищния спорт стоят много проблеми, един от които е именно спортната база.

Кръстев, който е и зам.- председател на Националната федерация за училищен спорт, добави, че заедно с колегите си правят всичко възможно, за да се увеличат средствата за училищен спорт.

Чуйте в звуковия файл още за проблемите в спорта сред учащи от Красимир Кръстев.